Over

FILOSOFIE

Wij zien een wereld waarin mensen heel hard werken om hun leven zo mooi mogelijk te maken. Er moet van alles en nog meer. Tegelijkertijd zien we dat aan het einde van de rit mensen niet tevreden zijn, opgebrand raken en het gevoel hebben ‘nooit goed genoeg te zijn’. Dit moet toch anders kunnen. Wij geloven dat mensen meer uit het leven kunnen halen. Niet door meer te doen, maar juist door in hun kracht te staan en meer ‘aligned’ te zijn met alle aspecten van zichzelf. Wij geloven dat een zinvol leven vol tevreden geluk plezier en energie geeft. Zo’n blij gevoel in je buik. Elke dag weer. De missie van Spark & Pepper is je te helpen om een beetje peper en een boel sparks aan je leven toe te voegen. En dan wel sparks en pepers die blijven. Die je over een paar jaar nog steeds voelt. Elke dag.

 

 

 

WERKWIJZE

Onze ondersteuning is integraal, compleet en geeft diepgaande inzichten. De methoden die we gebruiken in onze retraites, workshops en coaching zijn erop gericht om je te helpen deze inzichten om te zetten in gewoonten, waar je elke dag profijt van gaat hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het onder de loep nemen van je huidige gewoontes, het helpen uitvinden van waar jouw krachten liggen, hoe je deze het beste kan benutten, hoe je je communicatie hierop kan toespitsen en hoe je focus kan behouden voor een blijvend resultaat.

 

 

 

JANNE GEURTS

Spark & Pepper is opgericht door Janne Geurts. Ik geloof dat iedereen talenten en krachten bezit om een impact te kunnen maken in de wereld. Ik ben gedreven om op een blijvende en effectieve manier mensen te helpen en inspireren om meer ‘aligned’ te zijn met zichzelf. Omdat ik geloof dat mensen alleen op die manier het beste uit zichzelf halen en een vollediger leven kunnen leiden. Een leven vol passie en geluk. En die impact die zij dan maken komt dan vanzelf.

 

ACHTERGROND

Ik heb me 7,5 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en bedrijven bij levensvragen en processen. Ik ben opgeleid aan de universiteit voor Humanistiek tot gesprekspartner voor coaching en begeleiding bij zingevingsprocessen. Ik begeleid bij het onderzoeken van gedachten, gevoelens en gedrag, het ontdekken van je eigen kracht en het helpen om nieuwe gewoontes te integreren in het leven van alledag.

In mijn loopbaan heb ik gewerkt als trainer, coach, docent en projectmanager in verschillende landen van Europa. Ik ben auteur van het boek ‘Gespreksvoering in groepen’. De rode draad van mijn werk is altijd het helpen van mensen bij het ontdekken van hun eigen krachten en om hun een duwtje in de rug te geven bij het leiden van een authentiek leven. Ik heb honderden volwassenen en jongeren geholpen bij het opzetten van hun bedrijf en bij het uitstippelen van hun eigen levensweg. Tegelijkertijd sport ik op hoog niveau. Ik heb Nederland vertegenwoordigd op het WK ultra trail running in 2016 en 2018. Als topsporter ben ik me als geen ander bewust van hoe veel we moeten van onszelf en hoe gedisciplineerd we willen leven om iets te bereiken. Ik kan mijn strategieën delen die ervoor zorgen dat ik elke dag het idee heb genoeg adem te kunnen halen en gelukkig ben.

 

 

IK BEN ER OOK ZO EEN...

Ik geef het toe. Ik ben er ook zo een. Zo iemand die ambitieus is, veel wil bereiken, hard werkt. Zo iemand die duizend dingen tegelijk wil doen, vol plannen zit, altijd bezig is en die eigenlijk nóg meer uit het leven wil halen dan mogelijk is. Dat betekent dat ik tot drie jaar geleden bijna elke dag tot elf uur 's avonds aan het werk was, want ik wil immers kwaliteit leveren, impact maken. Tussendoor propte ik wat trainingsrondes, want ik wilde ook op het hoogste niveau hardlopen. En daarbij perste ik dan nog wat familie en vriendenbezoeken eruit. Alles precies gepland zo dat het paste, maar vaak lukte het eigenlijk nét niet. Drie jaar geleden besloot ik dat dit niet werkte. En dus nam ik mijn eigen gewoontes en waarden onder de loep voor een leefbaarder leven. Ik werk niet langer tot elf uur 's avonds. Accepteerde ik dat ietsje mindere hoge standaarden het plezier in mijn werk 1000x verbeterde. Mocht ik alleen nog maar hardlopen met een grote glimlach op mijn gezicht. In plaats van dat dwangmatige móeten. En het resultaat? Ik loop beter hard, ik ben energieker dan ooit en ik leef mijn leven met heel mijn hart. Echt.