Energiesessies

Gelukkig leven, is een leven leven waar jij blij van wordt. Waarin jij leeft ‘in line’ met wie je bent en wat je wilt. Maar soms er gebeuren dingen waar je weinig over te vertellen hebt. Je raakt geblesseerd, er vindt een emotionele gebeurtenis plaats, of je gaat te veel over je eigen grenzen heen. Je bent veel moe, snel geïrriteerd of geëmotioneerd of hebt (soms onverklaarbare) pijn. Een energiesessie kan je helpen om weer lekkerder in je vel te komen te zitten en blijkt net zo belangrijk zijn op weg naar optimaal geluk als coaching of een retraite.

ENERGIESESSIES

Een energiesessie gebeurt op energetisch niveau. Dat kan je niet zien, maar wel voelen. Sommigen voelen het warm worden, prikkelen of tintelen. Tijdens een energiesessie ontdekken mogelijke energieblokkades en lossen deze op. Zo herstellen we de natuurlijke energiestroom die jouw lijf, hoofd en hart verbindt. Dat geeft ontspanning en energie. Door een energiesessie kunnen fysieke klachten of blessures verminderen, kan de spanning die je soms al een tijd met je meesleept weg zijn, kan je soms inzichten krijgen, beter omgaan met hectische situaties of je kan je je gewoon in het algemeen beter of lichter voelen. Alsof je weer even helemaal opgeladen bent.

"Ik heb een energie sessie op afstand gekregen en wist niet goed wat ik er van moest verwachten, maar was oprecht verbaasd. Ik voelde me zo goed erna! Ik voelde me lichter, kon de hectiek beter aan en zat gewoon in het algemeen lekkerder in mijn vel. Super dank je wel!" - A.

HOE WERKT DAT DAN?

Ik maak gebruik van reiki, wat ‘universele levensenergie’ betekent. Door deze naar jou te kanaliseren, worden jouw lichaam en geest aangezet om te genezen. Tekorten aan energie worden opgelost, zodat de natuurlijke balans hersteld wordt, pijn minder wordt en je emotioneel weerbaarder wordt.

Reiki is iets wat iedereen kan leren. Toen ik tijdens het WK ultra trail mijn bovenbeen brak en daardoor 5 maanden niet kon bewegen heb ik reiki geleerd om mijzelf te kunnen genezen. Maar wat ik niet had voorzien is dat ook anderen veel baat hebben bij een behandeling en ik blijf versteld staan over de resultaten. Tegelijkertijd ben ik geen medisch specialist, dus als je ziek bent of geblesseerd is het altijd belangrijk om ook een medisch specialist om advies te vragen!

Een energiesessie kan plaatsvinden op een behandelbank, stoel of op afstand (raar maar waar!). Je kunt je kleding aanhouden en ik beweeg mijn handen een paar centimeter van je lichaam af. Als ik je op afstand behandel, kan je in principe gewoon doorgaan waar je mee bezig was. Ik laat ik je weten als ik je ga behandelen en naderhand bespreken we mijn en jouw gewaarwordingen. Een energiesessie duurt tussen de 30 en 60 minuten.

LEES CORINE'S ERVARINGEN

Lees hier over Corine's ervaringen met een energiebehandeling op afstand

HOLISTISCHE BENADERING

Energiesessies kunnen gecombineerd worden met coaching, waardoor we je vragen en thema’s op een holistisch niveau aanpakken voor een diepgaand en langduriger resultaat. Hierbij bespreken we zowel jouw vragen als wat we tijdens de energiesessie gevoeld hebben. Meestal zitten hier verbanden tussen, waardoor we op verschillende niveaus antwoord vinden op je vragen. De combinatie van een energetische behandeling met een coachingssessie geeft diepgaande resultaten voor een gelukkiger leven op elk niveau.

MEER WETEN?

IK VERTEL JE GRAAG MEER IN EEN VRIJBLIJVEND TELEFOONGESPREK

TARIEVEN

Ik kan je een eenmalige behandeling geven, of een 'energie boost'. Hierbij behandel ik je drie dagen achter elkaar, waardoor je echt even een enorme energie boost krijgt voor een intensief effect.

Energiesessie op afstand

- Eenmalige behandeling: €25,-
- Energie boost: €60,- (drie dagen achter elkaar voor intensief effect)
- Eenmalige behandeling met een online coachingsessie: €75,-
- Reiki boost gecombineerd met online coaching: €110,- (we hebben dan een gratis intakegesprek, een gesprek na de drie behandeldagen, en hebben natuurlijk tijdens de behandelingen ook contact via de mail of app).

Energiesessie 'in persona' (in Frankrijk of Nederland, zeer weinig beschikbaarheid!)

- Eenmalige behandeling: €35,-
- Energie boost: €90,- (drie dagen achter elkaar voor intensief effect)
- Eenmalige behandeling met coaching: €85,-
- Reiki boost met coaching: €155,- (we hebben dan een gratis intakegesprek, een gesprek na de drie behandeldagen, en hebben natuurlijk tijdens de behandelingen ook contact via de mail of app).

Een reiki behandeling duurt ongeveer 30-60 minuten. Soms is er heel veel energie nodig en duurt het 60 minuten, maar gemiddeld duurt het 30-45 minuten. Een coachingsgesprek duurt tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van hoe snel we antwoorden vinden op jouw vragen.

 

 

Is dit je allemaal veels te vaag? Dat snap ik, het is ook echt bizar en best vaag. Als je een 'gewone' online coachingssessie boekt zal er gegarandeerd geen reiki bij van pas komen als je daar niet van gediend bent. Ik ben verder ook geen zweverig type, ik ben vooral onder de indruk van de resultaten die ik zie en help graag meer mensen op deze manier verder.

GEINTERESSEERD?

IK VERTEL JE ER GRAAG MEER OVER IN EEN VRIJBLIJVEND TELEFOONGESPREK!