Coaching Online

Ambitieus leven is heerlijk. Het onderste uit de kan halen ook. Maar tegelijkertijd is het de kunst om adem te blijven halen. Wij kunnen je helpen om jezelf niet te verliezen. Om het leven te leven. Vol toewijding en energie.

Wil je uitvinden hoe je meer 'in line' met jezelf kan leven, wil je uitvinden wat echt belangrijk voor je is en hoe je daar je leven naartoe kan leiden? Ben je op zoek naar meer sparks & pepper in je leven?

Heb je een steuntje nodig bij het zo structureren van je leven zodat je daarin ook vrij kan ademen en voldoende ruimte hebt voor jou? Sta je voor een keuze of wil je meer rust in je hoofd?

Heb je een ambitieus plan, wil je je leven anders vormgeven, een droom verwezenlijken, maar is dat stiekem best eng en kan je wel wat moed, duidelijkheid of een afgewogen plan gebruiken?

WIJ KUNNEN JE HELPEN

Onze coachingstrajecten zijn flexibel en vormen zich naar jouw agenda en behoeften. Of je nu eenmalig, tweemalig, wekelijks, maandelijks of misschien gewoon halfjaarlijks een gesprek nodig hebt, het is aan jou. De coaching gebeurt via Skype of FaceTime. Vanuit jouw luie stoel gemakkelijk in te passen in een druk leven.

WAT HOUDT DAT DAN IN?

De coachingstrajecten zijn aangepast op jouw behoeften en doelen. We zullen tijdens het intake gesprek een schatting maken van hoeveel gesprekken we ongeveer nodig denken te hebben. Dit kan natuurlijk tussendoor herzien worden. Je kunt op elk moment het traject weer beëindigen.

WERKWIJZE

 Ik kijk samen met jou naar waar je naartoe zou willen en ik help je om je leven opnieuw in te richten. Onderweg probeer ik je kritische vragen, lichtpuntjes en 'aha momentjes' aan te rijken. We zullen door middel van praktische opdrachten oplossingsgericht te werk gaan. De opdrachten maak ik afgestemd op jou en jouw doelstelling. De opdrachten zijn er op gericht om een aantal uitstapjes te maken op weg naar je doel. Om dingen van verschillende kanten te kunnen bekijken, om met verschillende hersenhelften aan de slag te gaan en om er zeker van te zijn dat we niks over het hoofd zien, zodat uiteindelijk alles als een puzzel in elkaar zal vallen. De opdrachten maak je voor het coaching gesprek. Tijdens het gesprek zal ik daar vragen over stellen om je verder te helpen in je denkproces. Ook zal ik, afhankelijk van jouw doel, je praktische oefeningen of handvaten meegeven die je in je dagelijkse leven kan implementeren om dicht bij jezelf te blijven en om constructief aandacht te geven aan hetgeen er voor jou speelt.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ik ben erop gericht om binnen een fijne sfeer te werken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je je vertrouwd voelt om je gedachten, ervaringen of emoties te delen en dat er tegelijkertijd ook gelachen of gerelativeerd mag worden, dit de resultaten ten goede komt. Een coachingsgesprek met mij vindt dan ook plaats in een informele setting. Ik werk vanuit een gelijkwaardige relatie van waaruit ik met je meedenk en je op een niet-oordelende manier kritische vragen stel. Ik ga altijd uit van mogelijkheden en bekijk de wereld met een realistische maar positieve bril. Mijn feedback, vragen en opdrachten zijn opbouwend en zijn erop gericht om je verder te helpen. Om je een duwtje in de juiste richting te geven. Om jou een spiegel voor te houden die je anders zelf niet voorgehouden had. Om samen met jou een nieuwe toekomst te ontwerpen. Zodat je weer vol energie zelf verder kan. En dat vuur in je leven vindt.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen zijn:

Dit is zeker geen uitputtende lijst, dus staat jouw thema er niet bij, neem dan ook gerust contact op!

Jezelf leren kennen.

Belangrijke keuzes maken.

Een 'winning' mindset creeëren.

Het vinden van moed.

Jouw weg naar succes uitstippelen.

Herstellen van een burn-out.

Uitvinden wat je nou écht wil.

Weg met de verveling!

Je zelfvertrouwen boosten.

Loopbaan en carrière advies.

Rust in je hoofd krijgen.

Grenzen aangeven.

Balans privé en werk optimaliseren.

Het geluk van goed genoeg vinden.

Zelf op de eerste plaats komen.

Je energie bewaren.

Heb je interesse, dan volgt het volgende proces:

 

1. GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK
We plannen een intake gesprek waarin we elkaar leren kennen en waarin ik probeer om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou en je doelen, zodat we daar een gepersonaliseerd plan voor kunnen maken. Tegelijkertijd oriënteer jij je of je met mij door wilt gaan.

2. IS ER EEN KLIK?
Als je naar aanleiding van het intake gespek besluit om door te gaan, maken we een eerste afspraak voor een Skype of FaceTime gesprek en besluiten we samen hoeveel gesprekken we ongeveer nodig denken te hebben.

3. HUISWERKOPDRACHT
Voor elk gesprek zal je een huiswerkopdracht worden opgestuurd, die aansluit bij jouw persoonlijke doel. Deze kan je thuis kan maken en zet je aan tot reflecteren op jezelf, je omgang met anderen, je leven, je persoonlijke doelen.

4. COACHING GESPREK
In het contactuur (kan uitlopen tot max 90min) zullen we de huiswerk en jouw reflecties bespreken en krijg je inzichten en feedback die je verder helpen om je doelen te behalen. Vervolgens kijken we naar de vervolgstappen en zul je weer een persoonlijke opdracht ontvangen voor de volgende afspraak.

COMBINATIE MET ENERGIESESSIES

De online coaching kan gecominneerd worden met een energiesessie op afstand voor een holistische benadering voor een diepgaand en langduriger resultaat. Hierbij bespreken we zowel jouw vragen als wat we tijdens de energiesessie gemerkt hebben. De combinatie van een energetische behandeling met een coachingssessie geeft diepgaande resultaten voor een gelukkiger leven op elk niveau.

TARIEVEN

Het intake gesprek is gratis, daarna betaal je 60 euro per gesprek of 5 gesprekken voor 260 euro. Een gesprek duurt een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van hoe het verloopt. Soms gebeurt er zo veel in korte tijd dat een uur al intensief genoeg is. Soms komt pas wat later in een sessie de kern naar boven drijven. Er is geen uurtarief; je betaalt altijd hetzelfde bedrag.

MEER WETEN?

Contacteer ons en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.