Coaching Online

Ambitieus leven is mooi. Het beste uit jezelf halen ook. Maar tegelijkertijd is het belangrijk om adem te kunnen blijven halen en om jezelf niet te verliezen. Ik help je om je mooiste leven te leven met voldoende ruimte voor jou. Vol sparks en pepper.

Wil je uitvinden hoe je meer in lijn kan leven met wie je echt bent en waar je voor staat? Wil je ontdekken wat echt belangrijk voor je is en hoe je daarnaar kan leven?

Kan je wel wat hulp gebruiken in hoe je je leven zo kan organiseren dat je genoeg ruimte hebt voor jezelf? Heb je een belangrijk besluit te nemen? Wil je meer rust in je hoofd?

Heb je een ambitieus plan, wil je je koers veranderen of een droom verwezenlijken, maar is dat stiekem best eng en kan je wel wat moed, overzicht en een duidelijk plan gebruiken?

IK KAN JE HELPEN

Mijn coachingstrajecten zijn flexibel en kunnen worden aangepast op jouw agenda en behoeften. En of dat eenmalig, wekelijks, maandelijks of misschien slechts om de zes maanden is, dat is aan jou. De coaching vindt plaats via Skype of FaceTime. Gewoon vanuit jouw luie stoel, gemakkelijk in te passen in een druk leven.

WAT HOUDT DAT IN?

De coaching is aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Na een gratis intakegesprek maken we een plan dat natuurlijk altijd herzien of aangepast kan worden. Je kan ten alle tijden besluiten om te stoppen met de coaching.

HOE?

We proberen antwoord te vinden op jouw vragen en doelen en om nieuwe gewoonten in je dagelijkse leven te integreren. Onderweg stel ik je kritische vragen en gaan we op zoek naar lichtpuntjes en ‘aha momenten’. We werken oplossingsgericht door middel van praktische opdrachten die gemaakt zijn voor jouw specifieke doelen. De opdrachten helpen ons om jouw vragen van verschillende kanten te belichten en om met de verschillende hersenhelften te werken, zodat we er zeker van zijn dat we niets over het hoofd zien. Afhankelijk van jouw doelen kan ik je praktische oefeningen of tools geven die je in je dagelijkse leven kan toepassen om dicht bij jezelf te blijven of om te experimenteren met nieuw gedrag.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ik ben erop gericht om binnen een fijne sfeer te werken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je je vertrouwd voelt om je gedachten, ervaringen of emoties te delen en dat er tegelijkertijd ook gelachen of gerelativeerd mag worden, dit de resultaten ten goede komt. Een coachingsgesprek met mij vindt dan ook plaats in een informele setting. Ik werk vanuit een gelijkwaardige relatie van waaruit ik met je meedenk en je op een niet-oordelende manier kritische vragen stel. Ik ga altijd uit van mogelijkheden en bekijk de wereld met een realistische maar positieve bril. Mijn feedback, vragen en opdrachten zijn opbouwend en zijn erop gericht om je verder te helpen. Om je een duwtje in de juiste richting te geven. Om jou een spiegel voor te houden die je anders zelf niet voorgehouden had. Om samen met jou een nieuwe toekomst te ontwerpen. Zodat je weer vol energie zelf verder kan. En dat vuur in je leven vindt.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen zijn:

Dit is zeker geen uitputtende lijst, dus staat jouw thema er niet bij, neem dan ook gerust contact op!

Jezelf leren kennen.

Belangrijke keuzes maken.

Een 'winning' mindset creeëren.

Het vinden van moed.

Jouw weg naar succes uitstippelen.

Herstellen van een burn-out.

Uitvinden wat je nou écht wil.

Weg met de verveling!

Je zelfvertrouwen boosten.

Loopbaan en carrière advies.

Rust in je hoofd krijgen.

Grenzen aangeven.

Balans privé en werk optimaliseren.

Het geluk van goed genoeg vinden.

Zelf op de eerste plaats komen.

Je energie bewaren.

Heb je interesse, dan volgt het volgende proces:

 

1. GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK
We plannen een intake gesprek waarin we elkaar leren kennen en waarin ik probeer om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou en je doelen, zodat we daar een gepersonaliseerd plan voor kunnen maken. Tegelijkertijd oriënteer jij je of je met mij door wilt gaan.

2. IS ER EEN KLIK?
Als je naar aanleiding van het intake gespek besluit om door te gaan, maken we een eerste afspraak voor een Skype of FaceTime gesprek en besluiten we samen hoeveel gesprekken we ongeveer nodig denken te hebben.

3. HUISWERKOPDRACHT
Voor elk gesprek zal je een huiswerkopdracht worden opgestuurd, die aansluit bij jouw persoonlijke doel. Deze kan je thuis kan maken en zet je aan tot reflecteren op jezelf, je omgang met anderen, je leven, je persoonlijke doelen.

4. COACHING GESPREK
In het contactuur (kan uitlopen tot max 90min) zullen we de huiswerk en jouw reflecties bespreken en krijg je inzichten en feedback die je verder helpen om je doelen te behalen. Vervolgens kijken we naar de vervolgstappen en zul je weer een persoonlijke opdracht ontvangen voor de volgende afspraak.

COMBINATIE MET ENERGIESESSIES

De online coaching kan gecominneerd worden met een energiesessie op afstand voor een holistische benadering voor een diepgaand en langduriger resultaat. Hierbij bespreken we zowel jouw vragen als wat we tijdens de energiesessie gemerkt hebben. De combinatie van een energetische behandeling met een coachingssessie geeft diepgaande resultaten voor een gelukkiger leven op elk niveau.

TARIEVEN

Het intake gesprek is gratis, daarna betaal je 65 euro per gesprek of 5 gesprekken voor 300 euro. Een gesprek duurt een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van hoe het verloopt. Soms gebeurt er zo veel in korte tijd dat een uur al intensief genoeg is. Soms komt pas wat later in een sessie de kern naar boven drijven. Er is geen uurtarief; je betaalt altijd hetzelfde bedrag.

MEER WETEN?

Contacteer ons en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.